dinsdag 20 oktober 2020
Home Events Broodroosterfeest Indoor Festival

Broodroosterfeest Indoor Festival

Lieve Broodrooster vrienden en vriendinnen,

Jullie zullen vast wel weer denken… wat gaan ze nu weer doen?! Het is tijd om onze thuisbasis wat extra op te krikken daar waar mogelijk. Broodrooster = beleving en dat willen we nóg meer naar voren drukken. Hoe gaan we dat dan doen? Door er een heel gaaf thema van te maken in ieder hoekje… Broodroosterfeest – Indoor festival!

Op zaterdag 28 maart 2020 vieren we het leven zoals dat alleen maar bij ons kan. Glitter, glamour, dansen, sjansen, hapjes, drankjes, dj's, heel vele entertainment, confetti en co2, het kan allemaal niet op of over… met maar liefst 4 area's kunnen we het nu echt van de daken schreeuwen dat we een indoor festival organiseren in de Cruise Terminal te Rotterdam, het gezelligste fest voor en door vrienden!

Presale tickets vanaf vrijdag 20 december online
Voor onze harde kern en vast vrienden -en vriendinnengroep die nu al weten dat ze deze Broodrooster niet over willen of kunnen slaan, zijn er vanaf vrijdag 20 december (10.00 uur) de felbegeerde 'presale tickets' verkrijgbaar. Deze kosten 29,50 en uiteraard alleen gelimiteerd verkrijgbaar, op is bij ons ook echt op!

Tot op zaterdag 28 maart op ons favoriete plekje aan de Maas, meer info over alles en nog wat volgt uiteraard snel, maar we kunnen alvast 1 ding verklappen… het wordt groots, heel groots!

Liefs, team Broodrooster!

The event is finished.

Datum

Tijd

12:00 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events