woensdag 28 oktober 2020
Home Events Ghosttown The Final Central Studios Edition

Ghosttown The Final Central Studios Edition

Ghosttown – The Final Central Studios Edition

We schrijven 1992. De hardcorescene staat nog in de kinderschoenen. Dance 2 Eden heeft nét zijn derde rave achter de rug en de vierde staat alweer in de planning: het eerste hardcoreevent in de geschiedenis van de Central Studios. In de line-up o.a. The Dreamteam (dat op dat moment nog uit de 3 leden Buzz Fuzz, The Prophet en Dano bestaat), Gizmo, Petrov en Rob.

Fast forward naar 2020. Achtentwintig jaar en vele tientallen raves later krijgt Central Studios helaas een nieuwe bestemming. Na de geplande verbouwing zal er geen plaats meer zijn voor raves. Met pijn in ons hart kondigen we dan ook het allerlaatste hardcoreevent aan dat ooit nog in de Central Studios zal plaatsvinden.

Op zaterdag 14 november 2020 zullen we waardig afscheid nemen van de Central Studios, dat naast legendarische locaties als De Vechtsebanen, De Energiehal en de Sporthallen Zuid geldt als één van de plekken waar de hardcorescene groot is geworden. Uiteraard gaan we er uit in stijl en met een knal waar nog lang over nagepraat zal worden! Nog één allerlaatste keer gaan we los in deze meer dan legendarische locatie met een moddervette editie van Ghosttown: The Final Central Studios Edition!!

De Early Ghost tickets voor Ghosttown – The Final Central Studios Edition zijn vanaf vrijdag 13 maart om 13:13 uur te koop op www.dance2eden.nl/tickets. De verwachting is dat er een run op tickets zal ontstaan, dus wil je nog één keer de kans hebben om een hardcore feest in de Central Studios mee te maken, zorg dan dat je er op tijd bij bent!

The event is finished.

Datum

Tijd

12:00 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events