zondag 25 oktober 2020
Home Events Legowelt ADE

Legowelt ADE

Tijdens Amsterdam Dance Event 2020 geeft Legowelt een liveconcert in Paradiso Noord. Omdat deze show toegankelijk is voor maximaal 86 bezoekers en er alleen zitplekken beschikbaar zijn, speelt de producer een aangepaste ambient set om zijn publiek ook deze avond een optimale luisterervaring te kunnen bieden.

– Info & tickets show 20:30 > https://paradi.so/Legowelt-ADE
– Info & tickets show 22:30>
https://paradi.so/Legowelt-ADE-2

Producers zoals Legowelt zijn zeldzaam. Sinds de jaren negentig onderscheidt hij zich met een stijl die vele werelden en genres aan elkaar verbindt, met sleutelrollen in het collectief Intergalactic FM en de Nederlandse scene. Zijn uitgesproken fascinatie voor analoge drumcomputers en synthesizers is evenredig aan zijn avontuurlijke benadering van techno, freaky house en old school acid. De producties van Legowelt verschijnen nog altijd in grote getalen en een flink tempo, maar voldoen zonder uitzondering aan zijn hoge kwaliteitseisen.

Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.
Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

The event is finished.

Datum

Tijd

12:00 am - 12:30 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events