donderdag 22 oktober 2020
Home Events Nachtcollege

Nachtcollege

Lieve Nachtcollege vrienden,
Mooi nieuws: Nachtcollege Leeuwarden wordt verplaatst naar 27 november 2020 in de Neushoorn! We wachten nog steeds op ROD om te antwoorden of hij dan ook kan (ROD, kom even uit je mancave en antwoord onze mail . Verder is Prunk helaas niet beschikbaar 27 november, maar goed nieuws: Luuk van Dijk zal Prunk vervangen! Verder blijft de line-up gelijk en zal uiteraard Tuinfeest ook 27 november de house-zaal hosten!
Zodra we reactie hebben of ROD beschikbaar is zullen we dat snel melden! Mocht ROD niet kunnen komen we uiteraard met een minimaal even vette headliner.

Mocht je echt niet kunnen op 27 november, stuur ons dan een e-mail op info@nachtcollege.com, dan zorgen voor een refund van jullie tickets. Als je je ticket via Ticketswap hebt gekocht geldt hetzelfde, dan is het ticket van de eerste koper ongeldig gemaakt en zul jij de refund ontvangen. Jullie hebben tm 22 april 2020 de kans om ons te mailen om aan te geven dat je niet kunt op 27 november
p.s. Onze branche wordt zwaar getroffen, wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk van jullie de tickets willen behouden om 27 november met ons te komen feesten.

The event is finished.

Datum

Tijd

12:00 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events