donderdag 29 oktober 2020
Home Events Satori presents Maktub ADE

Satori presents Maktub ADE

Satori komt met zijn filmische voorstelling Maktub naar Paradiso als onderdeel van Amsterdam Dance Event 2020. Het programma sluit aan op de luisterervaring van een zittend publiek en is toegankelijk voor maximaal 250 bezoekers. De producer legt uit: “Het doel is om het concept van een liveshow op te tillen naar een waar kunstwerk. We creëren een filmische voorstelling waarbij visuals perfect samensmelten met het geluid, waardoor een buitengewone beleving onstaat.”

– Info en tickets 20:30 show > https://paradi.so/Satori-ADE
– Info en tickets 00:30 show > https://paradi.so/Satori-ADE-2

De Nederlands-Servische muzikant maakt voor zijn melodieuze elektronica eindeloze combinaties van diverse invloeden. Dat is alleen al te horen aan zijn instrumentgebruik, variërend van piano, kalimba en de kora tot aan gitaar. Satori stond in 2019 al in de grote zaal van Paradiso met zijn Band from Space, nu keert hij terug naar hetzelfde podium met zijn project Maktub.
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.
Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je op de website van Paradiso. Lees deze voor bezoek door.

The event is finished.

Datum

Tijd

12:30 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events