dinsdag 20 oktober 2020
Home Events Speedy J presents STOOR live

Speedy J presents STOOR live

Speedy J presents STOOR live is onderdeel van Amsterdam Dance Event. Het concert is toegankelijk voor maximaal 220 bezoekers en er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

– Info & tickets show 20:30 > https://paradi.so/SpeedyJ-ADE
– Info & tickets show 00:30 > https://paradi.so/SpeedyJ-ADE-2

De afgelopen periode heeft Speedy J zich schuilgehouden in een Rotterdamse bunker vol elektronische apparatuur. Hieruit is STOOR geboren, een project waarbij het registreren en documenteren van livesessies met verschillende artiesten centraal staat. De mooiste momenten zijn vastgelegd op gelimiteerde vinyluitgaven, maar daarnaast worden ook volledig geïmproviseerde sessies live gestreamd. Tijdens ADE brengt Speedy J zijn concept naar het podium; STOOR live wordt een jam tussen wisselende muzikanten en videokunstenaars. Voordat de sessie van start gaat weet niemand exact wat er gaat gebeuren, maar dat een stage vol analoge apparatuur in combinatie met ervaren handen een magische audiovisuele trip oplevert is zeker.
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.
Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

The event is finished.

Datum

Tijd

12:30 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events