donderdag 22 oktober 2020
Home Events The Nighttrain Experience

The Nighttrain Experience

The Nighttrain is een unieke Halloween beleving en vindt plaats op exclusieve industriële locatie vlak naast de A28 bij Harderwijk. Tijdens deze ‘thriller rit’ met een speciale trein nemen we in deze nachtmerrie mee naar de donkerste industriële plekken waarbij een geweldige cast van acteurs, performance-acts, lichtshows, decor én special effects jou het spannendste treinritje óóit laten beleven…

Voor echte dare-devils
De trein legt een bloedstollende route af over mistige paden inclusief een aantal scare-zones. “Door de controle letterlijk over te nemen, voegen we een extra dimensie toe aan deze experience.” aldus de organisatie. “Bezoekers zijn gewaarschuwd, we werken met professionals en hebben een fantastisch creatief team die écht de grens op zoekt om jouw hart sneller te laten kloppen.”
Tickets voor The Nighttrain Experience zijn vanaf donderdag 1 oktober 19:00 uur beperkt verkrijgbaar voor slechts €22,50 (incl. welkomstdrankje). Let op! We raden je aan om z.s.m. een ticket te bemachtigen i.v.m. beperkte beschikbaarheid.

De Griezeltrein
Speciaal voor alle kids met ouder(s) hebben we ook een unieke Halloween experience opgezet. Deze aangepaste experience, (die niet eng is) vindt overdag plaats in de herfstvakantie (21 okt t/m 24 okt) tussen 12:00 en 17:00 uur en is bij uitstek het leukste Halloween uitje voor het complete gezin dit jaar!

De experience bestaat uit:
1. Speciaal ontvangst (incl. Halloween-drankje en koekje)
2. Speurtocht met de griezeltrein (ong. 20 minuten)
3. Halloween kinderactiviteiten (overdekt)
Wanneer de speurtocht klaar is wordt je afgezet op een locatie (overdekt) waar een tal van activiteiten zijn voor de kids. Ga op de foto met de acteurs, laat je schminken, je kunt lekker springen op springkussens, of maak je Halloween pompoen of je eigen marshmallows. Genoeg leuks te doen voor alle leeftijden! Voor de ouder(s) staat er natuurlijk ook een drankje en een hapje klaar.

McDonald's Combi
In samenwerking met McDonald's Harderwijk, Ermelo en Nijkerk hebben wij speciaal voor de kids een leuke samenwerking opgezet. Je kunt namelijk een combi-ticket kopen die toegang geeft tot deze unieke Griezeltrein experience inclusief een Happy Meal die je achteraf kunt ophalen bij een van de drie deelnemende restaurants. Hoe lekker is dat?! Ideaal voor kinderfeestjes of juist om de kids tijdens de herfstvakantie eens éxtra te verwennen.

Ticketprijzen
– Kind (tot 12 jaar): €14,50
– Kind (tot 12 jaar) + Happy Meal: €17,50
– Volwassenen (max 4 kids per ouder): €7,50

De verkoop van de Griezeltrein Experience start net zoals die van The Nighttrain op donderdag 1 oktober om 19:00 uur in de avond op www.night-train.nl.

The event is finished.

Datum

Tijd

12:00 am - 12:00 am

Kosten

Gratis

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events